Make a Donation

Идеи за малки кухни: малките кухни са известни още като кухня камбуз или кухненски бокс. Ако нямате достатъчно място за изграждане на голяма кухня или просто не искате, можете да премислите за кухненски бокс. Тук може да научите повече за идеите за дизайн на кухненски бокс.

Външният дизайн на дома е отражение на личността на собственика. Така останалата част от квартала възприема дизайна и естествено всички искаме най-доброто за добро първо впечатление.

Независимо дали планирате да построите нов дом или да промените стария, идеите за екстериорен дизайн на модерни домове ще повишат привлекателността и ще направят вашия имот да се откроява.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, докато проектирате вашата мечтана къща, е да разгледате екстериорен дизайн на дома в еквивалентност на неговия интериор. Ако се стремите към модерна естетика, нищо не може да се сравни с изчистените гледки, големите прозорци и неоспоримата елегантна височина на модерен екстериорен дизайн.

Независимо дали предпочитате външния вид на солидни индустриални метални конструкции или мекотата на дървото, има безкрайно много идеи за външен дизайн на съвременни домове, от които да се вдъхновите.

 

Бюро за компютър! Едно от нещата, без които не можем в 21 век! Независимо дали работите от офиса или вкъщи, едно нещо е изключително важно: бюро! Извършваме толкова много задачи на нашите компютри и лаптопи, от работа в офиса, проверка на имейли до гледане на видеоклипове и игране на игри. Ето защо е необходимо да имате подходящо и специално бюро за компютър.

Не можем да направим много за офис бюрата; обаче, ако работите от вкъщи, всъщност можете да създадете прилично офис пространство.

Ето двадесет страхотни идеи за бюрo за компютър. От плаващи мебели до стоящи щрангове, тук има бюро за всеки. Така че, изберете правилнито бюро преди да тръгнете на пазар.

Какво представляват френски прозорци?

Има много объркване около това как всъщност изглежда френският прозорец.

Френски прозорци са традиционно дълги и тесни и имат два панела, които се отварят навън или навътре. За разлика от прозорците с крила, няма фиксиран стълб между двата прозореца, когато са отворени, което създава просторен отвор.
Разлика между френски прозорци и френски врати

 

Всекидневна с кухня и като цяло идеята за отворена кухня към всекидневната е все по-привлекателна в днешно време и тенденциите за 2023 и 2023 година отиват все повече към този вариант.

Всекидневна с кухня или отворена кухня с трапезария както някои наричват това съчетание е удобно за по все по-широк кръг от хора поради съчетаването на полезното  с приятното в едно идинствено архитектурно цяло.

Дизайн на всекидневна с кухня

Ако погледнем по-отблизо историческия интериорен дизайн, най-забележителното развитие е циркулацията на предназначението и мястото на кухненското помещение в подреждането на къщата.

 

Ако смятате, че таваните са помещения с неудобна форма, използвани най-добре за съхранение, не сте прави. Таванското помещение може да се използва като учебно помещение, стая за занимания или допълнителна спалня във вашия дом. По-долу ще ви предоставим някои идеи за таванска стая.Много от нас са виновни, че пренебрегват това специално място, пълно с несравним чар и топлина. Благодарение на усъвършенстваната строителна технология днешните тавански помещения са просторни и освободени от претрупания вид на по-старите тавански помещения.
Колкото и прагматичен да е кухненският остров, той е основен ‘герой’ в кухнята.
Такава важност естествено изисква добър дизайн. Кухненски остров трябва да изглеждат солиден и постоянен, сякаш винаги е бил там, а не като допълнение. Дори ако имате малък бюджет, все още има възможни за портфейла начини да създадете уникален кухненски остров.

Простор за тераса е също така необходим и ендемичен за България, както и пералнята. Макар все по-често да срещаме домакинства, които разполагат и със сушилня, нравът и разбирането на българския народ е, че нуждата от това приспособление на простиране на дрехи, спално бельо и други по-леки завивки е все още силна.

Този универсален баня стил на дизайн работи в почти всеки интериор, от банята до всекидневната. И въпреки че откритите греди със сигурност са добро начало, струва си да помислите и за оригинални рамки, подови настилки и тухли. Рустик декорът на селска къща   е свързан с безпроблемна естетика, която демонстрира красотата на приглушени нюанси, естествени материали (помислете за дървени греди или щрихи от камък и глина) и удобно обзавеждане.

Интериор на хол 2022. Основни тенденции Всъщност има много начини да обзаведете хола красиво и с вкус. Основната характеристика на всички без изключение дизайнерски идеи е хармонична комбинация от функционалност и оригиналност. Днес ще ви представим някои от най-популярните програми за интериорен дизайн. Ако ви се налага да спестите малко финанси или просто разчитате на себе си, тази статия ще ви бъде полезна. Съшо така тя ще ви даде насоки към кой софтуер да се насочите при проектиране на желания от вас дизайн. Ако планирате нов коридор или обзавеждане на антре, ние ще ви предложим някои наистина очарователни идее. От традиционните коридори до коридорите в провинциален стил и лъскавите модерни антрета, имаме от всичко

Съвременни фасади на къщи

Независимо дали вашият стил е модерен, съвременен или по-традиционен, външният вид на фасадата на къщата ви може драматично да повлияе на това как се чувствате, след като сте вътре.

Идеите за спалня Бохо стил помагат да се отрази вътрешният свят на собственика на апартамента. Името „Бохо“ произлиза от думата бохемия и се отнася до начина на живот на творческия елит в началото на 19 и 20 век. А думата бохемия идва от Бохемия – регион в Чешката република.

 

Плоскости за стена започват да навлизат все повече и повече в интериорния и екстериорен дизайн. Ако търсите начини да обновите дома си, без да предприемате огромни ремонтни дейности, тогава тези идеи за облицовка на стени са чудесно място да започнете.

Гипсокартонът се използва, за да помогне на строителите и дизайнерите да отговарят на строителните разпоредби за противопожарна защита, акустична изолация и топлинна ефективност. Вишжте гипсокартон цени.

Една от любимите ни български марки мебели, е тази на „Мебели Виденов“. И има защо. Основана през 1989г. с над 30г опит в бранша, компанията се радва на вече 45 магазина в страната.

Освен в страната, извършва доставки до Гърция, Северна Македония и Румъния и разполага със собствена логистична мрежа.

Отделете време да разгледате Carinfo.fun . Надяваме се да намерите необходимата информация за различните видове моторни превозни средства.

Мебели Мондо е една от водещите вериги магазини за мебели в страната.

Ако планирате нов коридор или обзавеждане на антре, ние ще ви предложим някои наистина очарователни идее. От традиционните коридори до коридорите в провинциален стил и лъскавите модерни антрета, имаме от всичко

Същевствуват различни видове врати за баня и те са съществена част от интериора на всеки дом. Въпреки че вероятно няма да ги изберете със същата грижа както вратата на хола, трябва да помислите и за материалите и моделите, които най-добре подхождат на този тип помещение.

Споделете някоя от тези картички за рожден ден на жена, и я накарайте да се почуства специална.

Днес ще ви покажем 50 нови картички за рожден ден на жена, които със сигурност не сте срещали и са по-различни от обикновенните пожелания срещани в другите сайтове за картички. Разгледайте тези нови картички за рожден ден на жена, а ние ще добавяме и нови от време на време.

В колекцията сме включили картички за рожден ден, под формата на мили пожелания, искрени поздрави, шеговити и сърдечни пожелания за рожден ден.